Exercitiile fizice sunt bune pentru minte, corp si spirit. Mai mult decat atat, sporturile de echipa sunt bune pentru a invata contabilitate, dedicare si management printre alte calitati. Alcatuindu-le toate la un loc practicand un sport este o combinatie castigatoare.
Multi atleti se descurca mai bine academic.
Sa practici un sport necesita mult timp si energie. Unii ar putea sa creada ca acest lucru distrage studentii atleti de la munca. Cu toate acestea, opusul este adevarat. Sporturile necesita memorare, repetitie si invatare, un set de abilitati ce sunt relevante direct pentru munca de clasa. De asemenea, determinarea si abilitatile dezvoltate prin sport pot fi transferate in sala de clasa.
Sporturile invata munca de echipa si te ajuta sa realizezi scopuri.
Lupta pentru un scop comun cu gazda altor jucatori, antrenori, manageri si membri de comunitate te invata cum sca construiesti o sinergie colectiva de echipa si sa comunici efectiv in cea mai buna modalitate de a rezolva probleme pe drumul victoriei.
Sporturile ofera nenumarate beneficii de sanatate, unele mai putin evidente.
In mod clar, sportul iti imbunatateste conditia fizica si scopurile de greutate. Cu toate acestea, te si incurajeaza sa iei decizii sanatoase cum ar fi sa nu fumezi sa nu bei si ofera beneficii de sanatate ascunse cum ar fi sanse mai mici de a obtine osteoporoza sau cancer la sani mai tarziu in viata. De asemenea, o echipa care conteaza pe tine sa muncesti din greu este o motivatie foarte mare pentru ca tu sa ajungi la sala in fiecare zi.
Sporturile stimuleaza stima de sine.
Sa observi cum munca da rezultate si sa iti realizezi visele poate sa-ti ridice stima de sine. Daca poti realiza ceva intr-un sport cu un scop de conditie fizica, atunci stii ca poti realiza orice alt scop pe care ti-l setezi. Acest proces este unul foarte captivant si iti ofera foarte multe beneficii.
Sa practici un sport reduce presiunea sau stresul.
Exersand este un mod natural sa reduci stresul si sa te relaxezi. De asemenea, cu siguranta iti vei face multi prieteni noi in echipa care pot sa te sustina ulterior. Cand observi ca ai mult stres depus, poti sa-ti suni coechipierii si sa te duci la sala sa joci un fotbal spre exemplu.
Pentru toate motivele de mai sus si nu numai, este intotdeauna o decizie grozava sa fii implicat in sport.
Etichete: beneficiile sportului, conditie fizica, de ce sa practici un sport, exercitii, sport, sportul